Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Brew By Numbers

England

ÖLET

På Brew By Numbers (BBNo.) strävar man efter att skapa nya, spännande och framåt-tänkande öl som fokuserar på kvalitet och drinkabilitet. Oavsett om det gäller att utveckla nya stilar, anpassa etablerade eller att föra fram mindre välkända stilar tillbaka till rampljuset, skapar de varje öl med samma grad av omsorg, uppmärksamhet och respekt.

Alla dessa noggrant utformade öl bryggs med de finaste råvarona och förpackas levande, både på flaska och på fat, för att försäkra sig om en naturlig kolsyra och att tillåta smakerna att utvecklas över tiden. De är sina egna hårdaste kritiker och släpper endast öl som håller en hög standard, är balanserade och drickvänliga.

INSPIRATIONEN

Innan de började brygga tillsammans hämtade Dave och Tom sin inspiration från motsatta sidor av världen. Dave upptäckte hantverksöl i Australien och på Nya Zeeland, medan Tom, som introducerades till The Kernel Brewery under deras tidiga dagar, blev tagen av intensiteten och smakerna som kom från humlesorterna från nya världen som de använde.

Efter att de började brygga tillsammans åkte Tom och Dave till Belgien för att gå på Festival of Spontaneous Fermentation - en helg tillägnad gueuze och lambic - och förbluffades i samband med det av den uppfriskande krispigheten hos belgiska Saisons och den funkiga syran som skapas av vildjästen Brettanomyces. De blev också fascinerade av de örtiga och kryddiga tonerna av Witbiers, och blev riktigt imponerade av komplexiteten hos de belgiska klosterölen.

Brew By Numbers fortsätter att hämta inspiration från andra bryggerier i USA och Storbritannien liksom att hämta inspiration från smakkombinationer från vardagslivet.