Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Bath Ales mixpack på julbordet

Publicerad 2016-11-30
Uppdaterad 2016-11-30

/system/uploads/storage/article_image/asset/69/Bath_mix_pack_-_mindre.jpg

Den 1 december släpps det ett mixpack från Bath Ales i Systembolagets fasta sortiment. Fyra brittiska klassiker i snygg låda innehållandes en Pale Ale, en Amber Ale, en Bitter och en Stout. Perfekt som gå-bort-present, julklapp eller när man är sugen på en brittisk ölprovning hemma. Varför inte passa på att testa matmatchningar på julbordet? Här kommer våra förslag på matchningar i jul.

Här på Systembolaget: Bath Ale Mix Pack 4 x 50 cl, 109:60kr 

 

ÖLEN I MIXPACKET 

Wild Hare 5,0 % - Pale Ale/Golden Ale

Lätt, fräsch och aningen fruktig engelsk Pale Ale med behaglig maltkropp och diskret hulmebeska. Passar bra ihop med lättare rätter som sallader, kyckling, fisk och asiatiskt.

Testa på julbordet: Gravad lax och julskinkan

 

Gem, 4,8 % - Amber Ale

Bath Ales första öl – en maltig, bärnstensfärgad Amber Ale med lätt sötma och måttlig beska. Lämpar sig bra till feta och salta rätter, grillat kött, pizza mm.

Testa på julbordet: Jansons frestelse och prinskorv

 

Barnsey, 4,5 % - Bitter

Maltigt och fruktigt med toner av choklad. De tydliga malttonerna och måttliga beskan gör att ölet passar bra till nötkött, fläsk, vilt och grytor.

Testa på julbordet: Köttbullar och viltsteken

 

Dark Side, 4 % - Stout

En mild, klassisk brittisk stout med mjuka toner av knäckebröd och mörk choklad. Gör sig bra till fläskfilé, skaldjur, grillad sparris och mörk choklad.

Testa på julbordet: Rökt lax och Revbensspjäll

 

OM BATH ALES

Bath Ales grundades 1995 i Bath, England av tre, sedan tidigare erfarna, bryggare. Deras mål har sedan starten varit att brygga autentiska och jämna kvalitetsprodukter enligt de bästa brittiska bryggningstraditionerna. Den första produkten som skapades av Bath Ales var Gem som också är ett av ölen i detta mixpack.

/system/uploads/storage/article_image/asset/70/hare_gem_barnsey_dark_side_-_mindre.png