Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Brill & Co öppnar privatimporten!

Publicerad 2017-09-26
Uppdaterad 2017-10-25

Våren 2017 fick vi in hundratals privatimportförfrågningar från er. Vi blev jätteglada men insåg också att vi inte hade resurser för att bemöta denna ökade efterfrågan. Vi satte därför stopp för all privatimport och såg över våra rutiner och resurser. Nu har vi arbetat fram ett nytt arbetssätt och dessutom anställt en sprillans ny kollega som, förutom att jobba med inköp och lanseringar mot Systembolaget, kommer att hjälpa oss (och er) med privatimporter. Nu känner vi oss redo att köra igen!

Prislista för Brills Privatimport:

/system/uploads/storage/article_image/asset/109/privatimportlista.jpg

Är du på jakt efter exklusiva produkter i begränsad upplaga? Håll utkik på vår Instagram: @brillco och Facebook

 

Frågor och svar om privatimport

Vilka produkter går att privatimportera?

Alla produkter på vår privatimportlista går att privatimportera och listan kommer att uppdateras löpande. Listan kommer att finnas väl synlig på vår förstasida här på hemsidan. Det tillkommer inga fraktkostnader men de flesta produkter säljs som hela lådor om 6, 12 eller 24 flaskor beroende på artikel. Några enstaka produkter finns som styckplock, de är markerade med en stjärna (*). Väldigt attraktiva produkter hinner oftast inte in på listan utan presenteras i våra sociala medier.

Kan jag privatimportera den nya ölen från Omnipollo?

Flera av våra producenter går ut med ny öl i sociala medier innan det är bestämt om eller hur mycket som kommer att komma till Sverige. När vi får väldigt lite prioriteras våra restaurangkunder eftersom det ger flest personer chans att prova ölen. När vi får några lådor över för privatimport kommer vi att uppdatera på vår Instagram @brillco och Facebook. Vi kommer endast kunna godkänna privatimportsförfrågningar som inkommit efter att vi själva gått ut med informationen i våra sociala medier.

Men 3 Fonteinen då?

Vi jobbar för att få in 3 Fonteinen i Systembolagets eget sortiment. Antingen som beställningssortiment eller som tillfälliga lanseringar. Håll utkik på vår Instagram för uppdateringar kring detta.

Jag har hittat en öl på er hemsida som står som tillgänglig men finns inte i listan, kan jag privatimportera den?

Nej. Vår hemsida har inte (än) lyckats kopplas till vårt lagersaldo och vi har några gamla produkter kvar som vi inte hunnit uppdatera manuellt. Alla produkter som går att privatimportera just nu finns i den senast uppdaterade privatimportslistan.

Hur lång tid tar en privatimport?

Från att en privatimportsförfrågan läggs på Systembolagets hemsida till att produkten finns att hämta i butik brukar det ta ungefär 3 veckor. Under högt belastade perioder kan det dock dröja lite längre, som exempelvis kring jul, sommarsemestrar eller ölfestivaler.

/system/uploads/storage/article_image/asset/108/privatimport2.jpg

Läs mer om hur du gör en privatimport på Systembolagets hemsida: Beställa Drycker/Privatimport