Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Brill & Co söker ekonomiassistent

Publicerad 2019-08-28
Uppdaterad 2019-08-28

/system/uploads/storage/article_image/asset/251/ekonomiassistent.jpg

Brill & Co är en av Sveriges ledande importörer av kvalitetsöl. Vi har som ambition att vara det bästa alternativet för både bryggerierna, restaurangerna och slutkonsumenterna. Vi erbjuder helhetslösningar för våra bryggerier med allt från lagerhållning, transport och försäljning till marknadsföring och export. Nu söker vi en ekonomiassistent med några års erfarenhet till vårt kontor på Södermalm i Stockholm som vill bli en del av vårt härliga gäng. Tjänsten är en deltidstjänst med start omgående.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:

- Kundreskontran (följa upp ordrar, fakturera kunder, inkasso och påminnelser)

- Leverantörsreskontran (registrera och kontrollera inköpfakturor, registrera utbetalningar)

- Krediteringar

- Lageravstämning

- Övrig bokföring såsom kvittoredovisning etc.

- Behjälplig vid avstämning av balans och resultaträkning.

- Behjälplig vid upprättande av olika deklarationer.

Din roll kommer att omfattas av det mesta som rör ekonomin på företaget och tillsammans med ekonomichefen ansvarar du för att varje månads resultat- och ekonomirapporter kommer in i tid. Det är ett varierat jobb som ibland innefattar tighta deadlines.

Utöver dina arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen kan det bli aktuellt att vara behjälplig med andra uppgifter såsom att hantera inkommande samtal och delta på evenemang.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig, en positiv och driven ekonomiassistent, med erfarenhet av löpande redovisning (minst i 2 år). Du bör ha vana att självständigt sköta arbetsuppgifter som t ex fakturering, in- och utbetalningar, momsredovisning och månadsavstämningar. I din roll är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad, flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du ska också vara service-minded och kunna representera Brill & Co:s värderingar i form av professionalism, värme, kompetens och resultat.

Vi som jobbar på Brill & Co är ett mindre gäng som jobbar nära varandra och det är därför viktigt att du har lätt för, och tycker om, att samarbeta.

Meriterande

Tidigare arbete i affärssystemet NAV och erfarenheter av att ha jobbat med företag som handskas med alkohol är meriterande. Även ett eget intresse för branschen är något som uppskattas. Tidigare erfarenheter av löneadministration är önskvärt, gärna av Visma 600.

Omfattning

Deltid, 50-75%

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till andreas.wagemann@brill.se.  Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, senast den 22 september. Då urvalsprocessen sker löpande kan tjänsten tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse hänsyn taget till uppsägningstid.