Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
VALDA SPRÅKET:
Confirmation
You have to be at least 21 y.o. to visit this website.

Brill söker ekonomiassistent

Publicerad 2022-05-05
Uppdaterad 2022-05-05

/system/uploads/storage/article_image/asset/375/Ekonimiassistent.png

Ekonomiassistent

Brill & Co är en av Sveriges ledande leverantörer av kvalitetsöl. Vi samarbetar med en stor rad skickliga producenter, både svenska och utländska, och säljer till såväl Systembolaget som restauranger, dagligvaruhandeln, grossister samt export.

Nu söker vi en ekonomiassistent med några års erfarenhet till vårt kontor på Södermalm i Stockholm som vill bli en del av vårt härliga gäng. Tjänsten är en heltidstjänst (deltid från 75% och uppåt kan diskuteras) med start i slutet av sommaren eller enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:

  • - Kundreskontran (följa upp ordrar, fakturera kunder, inkasso och påminnelser)
  • - Leverantörsreskontran (registrera och kontrollera inköpfakturor, registrera utbetalningar)
  • - Krediteringar
  • - Lageravstämning
  • - Övrig bokföring såsom kvittoredovisning etc.
  • - Behjälplig med löneadministration
  • - Behjälplig vid avstämning av balans- och resultaträkning.
  • - Behjälplig vid upprättande av olika deklarationer.

 

Din roll kommer att omfattas av det mesta som rör ekonomin på företaget och tillsammans med ekonomichefen ansvarar du för att varje månads resultat- och ekonomirapporter kommer in i tid. Det är ett varierat jobb som ibland innefattar tajta deadlines.

Utöver dina arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen kan det bli aktuellt att vara behjälplig med andra uppgifter såsom att hantera inkommande samtal och delta på evenemang.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig, en positiv och driven ekonomiassistent, med några års erfarenhet av löpande redovisning. Du bör ha vana att självständigt sköta arbetsuppgifter som exempelvis fakturering, in- och utbetalningar, momsredovisning och månadsavstämningar. I din roll är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad, flexibel, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du ska också vara service-minded och kunna representera Brill & Co:s värderingar i form av professionalism, värme, kompetens och resultat.

Vi som jobbar på Brill & Co är ett mindre gäng som jobbar nära varandra och det är därför viktigt att du har lätt för, och tycker om, att samarbeta.

Meriterande

Tidigare erfarenheter av att ha jobbat med bokföring och rapportering på företag som handskas med alkohol är meriterande, liksom erfarenheter av affärssystemet Microsoft NAV. Även ett eget intresse för branschen är något som uppskattas.

Tidigare erfarenheter av löneadministration är också önskvärt, gärna i Visma.

Omfattning

Heltid. (Deltid från 75% och uppåt kan diskuteras)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till hr@brill.se. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 maj. Då urvalsprocessen sker löpande kan tjänsten tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträde i slutet av sommaren eller enligt överenskommelse.