Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

En vit jul med Mikkeller

Publicerad 2016-12-14
Uppdaterad 2016-12-14

/system/uploads/storage/article_image/asset/78/bil_i_vinter.jpg

Det finns många anledningar till att fira en vit jul - utan alkohol. Länge har de alkoholfria alternativen varit rätt tråkiga men nu finns det till och med alkoholfri hantverksöl. Mikkeller är en av de ledande utvecklarna kring alkoholfri öl och har i dagsläget fyra fantastiska öl som vi kan få tag på i Sverige. Perfekt för tillfällen när man vill dricka gott men slippa alkoholen.

På Brill har vi tagit fram våra förslag på hur du kan matcha den alkoholfria ölen på julbordet;

Välkomstskålen – Istället för ett glas mousserande eller julmust rekommenderar vi syrliga Mikkeller Hallo Ich Bin Berliner Weisse, en fruktig och syrlig Berliner Weisse med liten sötma. Passar även bra till fisk och skaldjur.

Sill och laxtallriken – Här passar den vetebaserade storfavoriten Mikkeller Drink’in the Sun som klippt och skuren. En American Wheat Ale med fräsch och humlearomatisk smak och torrt avslut.

Kallskuret – Till julskinkan, pastejer och korvar passar en lite maltigare öl bra. Mikkeller Ambler är en alkoholfri Amber/Red Ale med påtaglig beska och maltiga toner av torkad frukt och mörkt bröd.

Varma kötträtterna – Till de varma köttbullarna och prinskrovarna är vinterölen Drink’in the Snow, perfekt. Denna Winter Ale har en maltig, fruktig smak med inslag av ingefära, muskot, citrusskal och örter och gör sig särskilt bra till julmat.

Alla fyra öl finns att hitta i välsorterade dagligvaruhandelsbutiker och på Systembolaget. Vi samarbetar även med många restauranger och barer i Sverige som har alkoholfritt från Mikkeller.

Hitta på Systembolaget här: Alkoholfritt från Mikkeller

/system/uploads/storage/article_image/asset/79/alkoholfritt_fr_n_Mikkeller.jpg