Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Gasellföretag för tredje året i rad

Publicerad 2017-01-04
Uppdaterad 2018-01-04

/system/uploads/storage/article_image/asset/119/di_gasell_Gasellvinnare_2017.jpg

Brill & Co har för tredje året i rad utsetts till Gasellföretag och det är vi väldigt stolta över. Att utses till Gasellföretag innebär att man tillhör ett av Sveriges snabbast växande företag och för oss som började smått är det väldigt roligt att få denna utmärkelse. Mindre än en procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasell.

”För Brill & Co har det alltid varit viktigt med bra kundkontakt och ett brinnande intresse för produkterna. Jag tror att det har varit två stora anledningar till företagets framgång” säger Piérre Brill, VD på Brill & Co. ”När vi 2007  började satsa mer på hantverksöl var vi 5 anställda och idag, 10 år senare, är vi 16 personer som alla värnar om kvalité hela vägen från produkt till slutkonsument. Vi är som en stor familj och jag är väldigt glad att få jobba med de här människorna”.

Gasellutmärkelsen görs av Dagens Industri och avgörs en gång om året. Här kan du läsa kriterierna som ska uppnås för att klassas som ett Gasellföretag: Om DI Gasell

/system/uploads/storage/article_image/asset/124/gasellogga_2015-2017_glesare.png