Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Midsommaröl 2019

Publicerad 2019-06-10
Uppdaterad 2019-06-11

/system/uploads/storage/article_image/asset/246/t_rta.jpg

Håller du på att planera inköpen för midsommarfirandet? Här kommer några favoriter från oss som du hittar på Systembolaget i år – vissa kan du behöva beställa om du inte bor nära bryggerierna.  

VÄLKOMSTSKÅL

Vi skålar gärna in dagen med en suröl. För den som vill köra på belgiskt och spontanjäst finns 3 Fonteinen Oude Geuzue på både 37,5 cl och 75 cl. Även To Øl Berliner Vice är en klassiker till midsommar, perfekt med sin låga alkohol. Vill du ha något nytt? I juni kom PangPang och Brekeriet med flera roliga surisar till det lokala sortimentet. Beställ gärna till din butik ca en vecka innan om du vill hinna få ölen innan midsommar.

- 3 Fonteinen Oude Geuzue

- To Øl Berliner Vice

- PangPang Peach Preacher/Mango Habanero Preacher

- Brekeriet Raz/Vild Vanilj/Aurora

 

SILLUNCH

Varannan alkoholfri! Till sillen dricker vi gärna Mikkeller Drink’in the Sun eller nytillskottet Mikkeller Weird Weather. Vill du verkligen ha öl med alkohol i rekommenderar vi lageröl. Varför inte dricka upp de sista flaskorna av ofiltrerade Ayinger Frühlingsbier? Tyskt, superklassiskt och supergott!

Mikkeller Alkoholfritt

- Ayinger Frühlingsbier

 

GRILLEN

Till midsommargrillen dricker vi gärna lite kraftigare humligare öl. Varför inte beställa något från Apex Brewing Co som sedan i maj har två öl i det lokala sortimentet? Vill man hålla ner alkoholstyrkan något finns nu även Mikkeller K:rlek Vår/Sommar 2019. Dessutom på burk – perfekt att ta med sig ner till bryggan.

Apex Brewing Co

- Mikkeller K:rlek Vår/Sommar 2019


MIDSOMMARTÅRTA

Skippa kaffet i och njut av tårtan med den söta Imperial Stouten Lervig Saskatoon Cheesecake Stout med smak av saskatoonbär och cheesckake. Söt och smaskigt kladdig som kommer imponera på många gäster - men dela gärna en burk på flera, det här ölet är maffigt.

- Lervig Saskatoon Cheescake Stout


Glad midsommar önskar Brill & Co!