Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
VALDA SPRÅKET:
Confirmation
You have to be at least 21 y.o. to visit this website.

Nyhet: Vocation och Stormtrooper

Publicerad 2021-09-30
Uppdaterad 2021-09-30

/system/uploads/storage/article_image/asset/354/Vocation_bar.jpg

På Brill är vi riktigt stolta över att kunna presentera ett nytt bryggeri i portföljen – Vocation! Ni som har koll på ölbranschen har nog hört talas om dem tidigare. Dessutom får vi in deras Star Warsöl - Stormtrooper.
 
Historien om Vocation började i John Hicklings kök, där han började brygga i plasthinkar. Han tröttnade på ekorrhjulet, sålde sitt hus och sa upp sig för att följa sin passion. Eller som han själv såg det, det var hans kall – hans vocation. /system/uploads/storage/article_image/asset/353/1355.jpg

Vocation Brewery föddes 2015, med John som enda anställd, i ett ombyggt hönsskjul och en hund som sällskap. Sedan dess har mycket hänt och idag producerar Vocation allt från krispiga lager till kraftiga stouts. De hyllas för både för sin breda och stabila core-range och sina exprimentbrygder. Filosofin hos Vocation är att kunna dela med sig av sin öl till så många som möjligt.

Förutom sitt eget varumärke brygger Vocation Star Wars-öl under varumärket Stormtrooper. Ölen från Stormtrooper är framtagna för den breda publiken. Stabila och smakrika. Star Wars-fan eller ej är det svårt att inte falla pladask för den otroliga designen!

/system/uploads/storage/article_image/asset/351/StormtrooperBeer.jpg