Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Nytt hos Brill – Apex Brewing Company

Publicerad 2019-03-09
Uppdaterad 2019-03-27

/system/uploads/storage/article_image/asset/212/Core_Range_18_19.png

På Brill & Co är vi otroligt glada och stolta över att få presentera ett nytt samarbete – Apex Brewing Company!

I början på året utsågs Apex Brewing Company till Sveriges bästa nya bryggeri på Ratebeerbest och nu inleder vi samarbete. Apex är ett humlefokuserat mikrobryggeri beläget i Nora, norr om Örebro. Bryggeriet har valt att specialisera sig på IPA, DIPA och andra moderna, vanligtvis amerikanska, ölstilar.

"Vi är otroligt peppade på det nya samarbetet med Apex Brewing Company” säger Marc Schuterman på Brill & Co. ”Brills ambition är att ha Sveriges bästa ölutbud och Apex är helt klart ett av Sveriges just nu mest intressanta nytillskott.”

Även Apex Brewing Company ser fram emot att komma igång.

”Som vi ser det är Brill & Co det enda professionella alternativet när det kommer till distribution, inklusive helhetslösningar för marknadsföring och Systembolagslanseringar, av hantverksöl som finns i Sverige. Vi blev därför extremt smickrade när Apex Brewing Company fick möjlighet att inleda detta samarbete. Vi ser mest fram emot att äntligen kunna koncentrera oss på det vi gör bäst, utan tidskrävande arbeten med logistik och distribution, nämligen att brygga öl.” säger Niklas Lundgren på Apex.

Det har varit högt tryck på ölen från Apex Brewing Company och nu ser bryggeriet fram emot att kunna brygga mer och fokusera ännu mer på produkterna.

”Vi kommer fortsätta att utveckla vårt nuvarande IPA-program med ambitionen att producera några av världens bästa India Pale Ales. Vi har även långt gående planer för att kraftigt expandera vår kapacitet under 2019, vilket förhoppningsvis kommer resultera i att fler människor kommer få möjlighet att dricka vår öl. ” säger Niklas Lungren.

/system/uploads/storage/article_image/asset/217/DDH_Mosaic_Single_Hop_IPA.png

Ölen finns redan nu tillgänglig för Brills restaurangkunder och planen är även att få till lanseringar på Systembolaget. Redan i maj (uppskjuten från 1 april) kommer DDH Mosaic Single Hop IPA till det lokala sortimentet.