Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Nytt samarbete - Electric Nurse

Publicerad 2017-04-20
Uppdaterad 2017-04-24

/system/uploads/storage/article_image/asset/89/Electricnurse-Logo.png

Brill & Co är väldigt glada över att få presentera en ny samarbetspartner i portföljen – Electric Nurse.

Electric Nurse är ett litet bryggeri från Göteborg som startades och drivs av paret Ida Engström och Peter Robertsson. Sedan starten 2012 har de provbryggt och skapat sina recept på hemmaplan för att sedan ta hjälp av bland annat Dugges Bryggeri att brygga i större volymer. Hösten 2016 blev de med en kollega och drog även igång ett eget bryggverk. Bryggeriet har haft stor framgång både på Systembolaget och på krogar runt om i Göteborg. Nu är planen att kunna möta efterfrågan även utanför Göteborg och det är vi på Brill glada över att få hjälpa till med.

"Vi ser verkligen fram emot det nya samarbetet. Vi har känt till Electric Nurse sedan start och även haft en del kontakt eftersom vi har jobbat med Dugges Bryggeri där också mycket av ölen bryggs." säger Marc Schuterman på Brill & Co.

Även Electric Nurse ser ljust på det nya samarbetet. "Det känns otroligt roligt att vi drar igång det här. Vi har ett stort förtroende för Brill o Co och deras portfölj med högkvalitativa produkter. Med detta samarbete får vi en bättre möjlighet att nå ut med våra produkter i och utanför Sverige.” säger Ida Engström från Electric Nurse.

På Electric Nurse arbetar man just nu mycket med produktutveckling och brygger en ny öl i veckan på 300-liters pilotbryggverket i Landvetter. De har ett flertal samarbetsbrygder inplanerade och även en fortsättning med hårdrocksbasisten Victor Brandt som de har gjort Dark Skull tillsammans med.

/system/uploads/storage/article_image/asset/88/Electric_Nurse_tre_flaskor-3.png

Se all öl från Electric Nurse här: Öl från Electric Nurse

Electric Nurse hemsida: www.electricnurse.se