Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Nytt samarbete – ROOMI

Publicerad 2017-01-23
Uppdaterad 2017-01-20

/system/uploads/storage/article_image/asset/81/Roomi_4_flaskor-wide.jpg

I takt med att efterfrågan på högkvalitativa alkoholfria produkter växer i Sverige inleder dryckesdistributören Brill & Co ett nytt samarbete med producenten av frukt- och bärdryckerna ROOMI.

ROOMI görs i samarbete med råmustproducenten Grangärde Musteri med rötter i Dalarna som producerar ekologiska råmuster. Ambitionen för Toivio Innovation, bolaget bakom ROOMI, är att erbjuda alkoholfria drycker med vuxna smaker för både svenska och internationella marknaden. Dryckerna är torra med hög syra vilket gör dem lämpliga som alternativ till vin och går väl ihop med mat.

Bären och frukterna i dryckerna från ROOMI är svenska, närproducerade och ekologiska. Dessutom arbetar ROOMI också aktivt för ett klimatsmart Sverige och klimatkompenserar för produktion och transporter.

”Vi ser verkligen fram emot att börja samarbeta med Toivio Innovation och ROOMI.” säger Marc Schuterman, marknadschef på Brill & Co. ”Vi kom i kontakt med varandra i höstas under en seminarieserie och insåg att båda våra företag riktar sig till samma kvalitetsintresserade dryckeskonsumenter. Efterfrågan på alkoholfria drycker växer bland våra kunder och ROOMI med sin höga kvalitet och sitt ekotänk kändes som ett perfekt komplement till de högklassiga alkoholfria öl som vi arbetar med idag.”

Även ROOMI ser ljust på det nya samarbetet. ”Att inleda samarbete med Brill & Co känns helt rätt för oss” säger Michael Toivio, VD på ROOMI. “Brill & Co delar våra värderingar om kvalitet och nyfikenhet kring premiumdrycker och har ett stort kundnät. Vi har varit en mindre producent och det har varit en utmaning för oss att nå ut rikstäckande med ROOMI. Vi ser framemot att växa med Brill & Co och med dem kunna möta efterfrågan.”

Än så länge finns det två produkter från ROOMI: Svarta Vinbär-Aronia samt Rabarber-Lingon. Båda produkterna finns att köpa i dagligvaruhandeln och på restaurang. ROOMI Svarta Vinbär-Aroina finns även på Systembolaget.

 


För mer information kontakta;

Josefine Olsson
Marknadsföring
Brill & Co
Tel: +46 (0)73 504 54 53
Email: josefine@brill.se

Michael Toivio
VD
Toivio Innovation AB/ROOMI
Tel: +46 (0)705 38 06 10
Email: michael.toivio@roomi.se
Web: www.roomi.se