Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Ölgäris brygger sommaröl hos Dugges

Publicerad 2018-04-23
Uppdaterad 2018-04-25

/system/uploads/storage/article_image/asset/148/_lg_ris_p__dugges_mindre.jpg

På internationella kvinnodagen bjöd vår Brillkollega Josefine Olsson, tillika grundare av Facebookgruppen Ölgäris, in till ölprovning och workshop för kvinnor och ickebinära på Clarion Stockholm. Under kvällen delades deltagarna i grupper som tillsammans fick ta fram drömidéer på sommaröl med allt från ölstil, smak och utseende. Det deltagarna inte visste då var att det bästa förslaget också skulle bryggas på riktigt - hos Dugges. Förslagen las upp som en omröstning i Ölgäris där alla i hela Sverige fick vara med och rösta. Vinnaren blev blomstersurisen Flower Power Sour som nu alltså har bryggts!

/system/uploads/storage/article_image/asset/150/_lg_ris_p__dugges_4.jpg/system/uploads/storage/article_image/asset/149/_lg_ris_p__dugges_2.jpg/system/uploads/storage/article_image/asset/151/_lg_ris_p__duggges_3.jpg

Flower Power Sour beskrivs som “en blommig suröl som för tankarna till en varm fläktande försommardag som spenderas i hängmattan” och är smaksatt med fläder och ros. Kommer till Systembolaget den 6 juli.

/system/uploads/storage/article_image/asset/152/flower_power_sour.jpg