Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Penyllan - Exklusiv öl från Bornholm

Publicerad 2020-02-25
Uppdaterad 2020-02-25

/system/uploads/storage/article_image/asset/271/Flaskor_2.jpgPå Brill & Co är vi stolta över att kunna presentera exklusiv öl från det lilla bryggeriet Penyllan på Bornholm. Hos Penyllan ligger fokuset på att brygga små batcher och låta dem mogna långsamt och svalt på träfat tillsammans med sin egen vilda husjäst. Inspirationen hämtas från säsongernas föränderlighet och den rikedom av bär och andra tillgångar som finns ute på Bornholm. Och resultatet är enligt oss makalöst! Här hittar vi djupa, komplexa, smaker med mycket elegans.

”Att göra saker den svåra vägen betyder inte nödvändigtvis ett bättre resultat. Men att vara involverad i varje steg av processen är vad som ger oss möjlighet att skapa öl med personligt uttryck. Varje öl börjar med att vi brygger för hand i små batcher och efter att ölet fått jäsa och lagras handbuteljerar vi. Våra etiketter är handmålade och både signeras och sätts på för hand. ” - Penyllan.

Eftersom tillgången på flaskorna är ytterst begränsad finns de endast tillgängliga för dig som bar/restaurang. Ingen privatimport.

Är du i Stockholm den 26 februari 2020 kommer du kunna träffa bryggaren och testa flera av ölen på BrewDog Kungsholmen, event här: Penyllan Meet The Brewer