Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Privatkund

Publicerad 2017-10-19
Uppdaterad 2017-10-25

Brill & Co arbetar med import och försäljning av alkoholprodukter med huvudfokus på hantverksöl. Hela vårt sortiment finns att beställa för restauranger med serveringstillstånd men många av våra produkter går även att köpa som privatperson. All försäljning av alkoholhaltiga produkter till privatperson i Sverige måste gå via Systembolaget.

Produkter på Systembolaget

Systembolaget har flera av våra produkter i sitt sortiment och ibland kommer produkter in som tillfällig lansering. Mer om Systembolagets olika sortiment hittar du här: Så beställer du.

För att hitta produkter från Brill & Co på Systembolaget kan du söka på ”Brill & Co” i sökfältet på Systembolagets hemsida.

Privatimport

Vi har även några produkter som inte finns att hitta i Systembolagets sortiment men som går att privatimportera. Det kostar inget extra men brukar innebära att man behöver beställa hela lådor. Privatimporter sker direkt från Systembolagets hemsida här: Beställa Drycker/Privatimport 

Klicka på bilden nedan för uppdaterad prislista för Privatimport.

/system/uploads/storage/article_image/asset/115/privatimport.JPG

Frågor och svar om privatimport

- Vilka produkter går att privatimportera?

Alla produkter på vår privatimportlista går att privatimportera och listan uppdateras löpande. Det tillkommer inga fraktkostnader men de flesta produkter säljs som hela lådor om 6, 12 eller 24 flaskor beroende på artikel. Några enstaka produkter finns som styckplock, de är markerade med en stjärna (*). Väldigt attraktiva produkter hinner oftast inte in på listan utan presenteras i våra sociala medier.

- Kan jag privatimportera den nya ölen från Omnipollo?

Flera av våra producenter går ut med ny öl i sociala medier innan det är bestämt om eller hur mycket som kommer att komma till Sverige. När vi får väldigt lite prioriteras våra restaurangkunder eftersom det ger flest personer chans att prova ölen. När vi får några lådor över för privatimport kommer vi att uppdatera på vår Instagram @brillco och Facebook. Vi kommer endast kunna godkänna privatimportsförfrågningar som inkommit efter att vi själva gått ut med informationen i våra sociala medier.

- Men 3 Fonteinen då?

Vi jobbar för att få in 3 Fonteinen i Systembolagets eget sortiment. Antingen som beställningssortiment eller som tillfälliga lanseringar. Håll utkik på vår Instagram för uppdateringar kring detta.

- Jag har hittat en öl på er hemsida som står som tillgänglig men finns inte i listan, kan jag privatimportera den?

Nej. Vår hemsida har inte (än) lyckats kopplas till vårt lagersaldo och vi har några gamla produkter kvar som vi inte hunnit uppdatera manuellt. Alla produkter som går att privatimportera just nu finns i den senast uppdaterade privatimportslistan.

- Hur lång tid tar en privatimport?

Från att en privatimportsförfrågan läggs på Systembolagets hemsida till att produkten finns att hämta i butik brukar det ta ungefär 3 veckor. Under högt belastade perioder kan det dock dröja lite längre, som exempelvis kring jul, sommarsemestrar eller ölfestivaler.

Produkter upp till 3,5%

Brill & Co har en av Sveriges mest framstående portföljer av lågalkoöl. Vi har ingen möjlighet att sälja dessa produkter direkt till privatperson men de finns i matbutiker, på caféer och restauranger runt om i hela landet. Tipsa gärna din lokala butik om du vill få tag på lågalkoprodukter från oss.