Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
VALDA SPRÅKET:
Confirmation
You have to be at least 21 y.o. to visit this website.

Samuel Smith’s i samarbete med Brill & Co!

Publicerad 2018-05-31
Uppdaterad 2018-06-08

/system/uploads/storage/article_image/asset/163/shire_horse_big.jpg

Brill & Co har breddat sortimentet med ett traditionellt brittiskt bryggeri och inte vilket som helst nämligen Samuel Smith’s!

Samuel Smith’s Old Brewery grundades i Tadchaster redan 1758 och är med det också Yorkshires äldst bevarade bryggeri. Bryggeriet är känt för sin höga kvalité och värnande om tradition och här bryggs det riktigt fin och traditionell brittisk öl. Många av ölen är ekologiska vilket Brill & Co sett stor efterfrågan av i Sverige. Ölen bryggs i tjusiga koppartankar och fermenteras i de traditionsenliga jäskärlen ”Yorkshire Squares” som ger ölen en igenkännbar karaktär med mycket maltighet. Dessutom levereras ölen runt om i Tadchester fortfarande med hästtransport fem dagar i veckan – imponerande!

Brill & Co kommer från och med början av juni 2018 att distribuera ett brett sortiment av Samuel Smith’s öl såsom deras Organic Pale Ale, Famous Taddy Porter, Organic Chocolate Stout, Imperial Stout och även Organic Cider. Sortimentet kommer finnas tillgängligt för restaurangkunder och inom kort hoppas vi också kunna erbjuda en rad av Samuel Smiths produkter till Systembolaget, håll utkik.

/system/uploads/storage/article_image/asset/164/1307011SamuelSmiths_011.jpg/system/uploads/storage/article_image/asset/165/Adding_hops_to_copper.png

Releasefest på Oliver Twist

För att fira det nya samarbetet mellan Brill & Co och Samuel Smith’s Old Brewery bjuder vi in till ölprovning och releasefest den 11 juni på Oliver Twist i Stockholm. Samuel Smith från Samuel Smith kommer till Sverige och håller ölprovning med matmatchningar, boka din plats redan nu här: Facebook

/system/uploads/storage/article_image/asset/166/The_family.png