Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

VI SÖKER: Inköpare samt sälj till Systembolaget

Publicerad 2016-12-06
Uppdaterad 2016-12-14

/system/uploads/storage/article_image/asset/75/339153-200.pngBrill & Co växer så det knakar och vi behöver nu förstärka organisationen med en person som ska arbeta med inköp av produkter samt med försäljning till Systembolaget.

Tjänsten ställer stora krav på analytisk och matematisk förmåga, då du bland annat ska analysera försäljningsstatistik och göra prognoser, räkna på olika scenarion samt värdera och balansera möjligheter och risker.

Positionen innebär också täta kontakter med våra producenter, Systembolaget samt interna avdelningar inom försäljning och logistik, vilket kräver att du kan kommunicera ledigt, tydligt och strukturerat i både tal och skrift på såväl svenska som på engelska.

Tjänstens innebär att du kommer att arbeta med många olika processer parallellt, varav några är kortsiktiga och några mer långsiktiga och strategiska. Oavsett tidshorisont förväntas du planera, organisera och verkställa dina uppgifter inom de givna tidsramarna. Du är inte heller rädd för att driva på andra vid behov.

Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande typ av arbete samt en grundläggande förståelse för ölbranschen i allmänhet och hantverksöl i synnerhet.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

Ansökningsbrev och CV skickas till marc@brill.se senast den 15 januari 2017.