Sign in {{notSeenActivitiesCount}}
ENGLISH
SELECTED LANGUAGE:
Confirmation
You have to be at least 21 y.o. to visit this website.

Bli vår nya kollega!

Published 2021-02-26
Updated 2021-02-28

Säljare med fokus på DVH 

Om oss 

Brill & Co är en av Sveriges ledande importörer och distributörer av kvalitetsöl och jobbar med flera av Sveriges, och världens, bästa bryggerier, sådom Mikkeller, Dugges, Lervig och To Øl. Vi jobbar med allt från pulserande barer och lokalkrogar till många av Sveriges bästa gourmetrestauranger. Dessutom har ett allt mer växande antal matbutiker och caféer förstått tjusningen av hantverksproducerade lågalkoholprodukter. Vår vision är att alla Sveriges restauranger, barer och butiker ska kunna erbjuda kvalitetsöl och vi hjälper våra kunder att hitta sin nivå. Nu söker vi en strukturerad och serviceinriktad säljare med fokus på dagligvaruhandeln till vårt kontor på Södermalm i Stockholm. 

Om tjänsten 

Som DVH-inriktad säljare hos oss kommer du främst att ha fokus på kunder inom dagligvaruhandeln. Du förväntas att aktivt skapa och vårda relationer med såväl befintliga kunder som potentiella nya kunder. Du identifierar kundernas behov och förutsättningar och tillgodoser dem med hjälp av vår breda och högkvalitativa produktportfölj.

Dina vardagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att kommunicera med butikerna, lägga ordrar och utföra kundbesök. Du kommer också att ta fram förslag på marknadsaktiviteter tillsammans med marknadsavdelningen, analysera försäljningen på kund- och produktnivå samt aktivt delta i arbetet i hur vi ska kunna vässa vårt erbjudande ytterligare.  

enlighet med dagligvaruhandelns tidsfönster hanterar du produkt- och prisaviseringar mot centrala inköpare. Du uppdaterar och håller dig uppdaterad om försäljningsrelaterad information samt är duktig på att förmedla information om våra produkter och producenter till kunderna. 

Vi utgår från att du är intresserad av mat och dryck och att du trivs i en roll som kräver såväl service-mentalitet som strukturering och planering. Du kommer också representera Brill & Co vid olika mässor och andra evenemang, både på egen hand och tillsammans med kollegor. Därtill ska du också vara behjälplig vid övrigt kontorsarbete som kan komma att behövas. 

Tjänsten är baserad i Stockholm men omfattar försäljning över hela Sverige vilket innebär en del resande. Vi som jobbar på Brill & Co är ett mindre gäng som jobbar nära varandra och det är därför viktigt att du har lätt för, och tycker om, att samarbeta.   

För den här tjänsten ska du:
-
vara noggrann, effektiv och strukturerad. 
-
kunna planera, organisera och exekvera inom givna tidsramar. 
-
kunna kommunicera väl i tal och i skrift, både på svenska och på engelska. 
-
vara serviceminded och duktig på att bygga relationer. 
-
ha god datorvana.
-
kunna arbeta mot tydligt uppsatta mål. 
-
kunna hantera stressiga situationer. 
-
inneha B-körkort 
-
förstå och representera Brill & Co:s värderingar i form av professionalism, värme, kompetens och resultat. 

Vi ser gärna även att du har:
- minst två års erfarenheter av försäljning inom dagligvaruhandeln 
-
erfarenheter av att avisera till dagligvaruhandelns centrala inköpsavdelningar
-
kännedom om IP Livsmedel och processer för eventuella reklamationer och produktåterkallelser. 

Omfattning 
Tillsvidareanställning heltid, 100% (sex månaders provanställning). Tillträde snarast. 

Ansökan 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till hr@brill.se senast 15 marsTjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen om vi hittar rätt person.