Sign in {{notSeenActivitiesCount}}
ENGLISH
SPRÅK / LANGUAGE:
Confirmation
You have to be at least 25 years old to visit this website.

Forest Hard Seltzer

Published 2020-08-17
Updated 2020-08-17

Ännu en nyhet i portföljen! Forest Hard Seltzer är en produkt av skogen - naturlig och uppfriskande. Det är en produkt skapad med passion kring enkelhet, där friskt vatten möter en len smak av frukt eller bär, kombinerat med en dov influens av alkohol. Samtliga produkter är bryggda på en alkoholbas från fermenterade äpplen.

 

Forest Hard Seltzer finns i tre smaker:

Lime & Mint 5,0%
Mynta och syrlig lime. Som en lättare och mer uppfriskande Mojito, ungefär. Serveras kall och redo att drickas direkt ur burk eller ur ett glas med is tillsammans med lime och mynta.

White Peach 5,0%
Läskande och uppfriskande med smak av persika. Kan serveras kall och redo att drickas direkt ur burk eller ur ett glas med is.

Raspberry 5,0%
Uppfriskande smak av hallon. Serveras kall och redo att drickas direkt ur burk eller ur ett glas med is och frysta hallon.

Hard Seltzer
Hard Seltzers är megatrenden från USA som just nu gör succé världen över. Drycken är en blanddryck som innehåller kolsyrat vatten, alkohol och oftast någon smaksättare i form av frukt eller bär. Gemensamt för drycken är det ofta låga sockerinnehållet, vilket också verkar ha varit en av framgångsfaktorerna i USA. Drinkar som Skinny Bitch har med andra ord fått seriös konkurrens!