Sign in {{notSeenActivitiesCount}}
ENGLISH
SPRÅK / LANGUAGE:
Confirmation
You have to be at least 25 years old to visit this website.

Förhandslansering - Ten Hands Brewing

Published 2020-03-09
Updated 2020-03-09

Brill & Co är otroligt glada över att kunna presentera vårt senaste samarbete - Ten Hands Brewing! Bryggeriet, hemmahörande i Karlstad, startade så sent som i november 2018 men har redan hunnit med en hel del.  

Bryggeriet består av en dedikerad grupp av vänner som träffades genom deras gemensamma kärlek till craft beer och den samhörighet som finns där. Efter att ha diskuterat en längre period bestämde de sig för att det var dags att skapa något eget och producera ölen de älskar, och kunna dela med sig av den till andra.


Till en början släpps ett exklusivt antal fat av Stingray, en ofiltrerad, len och fruktig IPA som är torrhumlad med en generös mängd Citra och Motueka. Framåt sommaren är planen att kunna erbjuda ett utökat utbud. Är du restaurangkund och vill vara med på tåget från början gäller det därför att vara på hugget redan nu!

Kontakta oss på order@brill.se eller 08 691 65 50 om du är intresserad av denna första laddning fat.

Vi är otroligt glada över att ha ingått partnerskap med Brill som i 25 år visat att de är en formidabel kraft inom dryckesvärlden. Det känns fantastiskt att ingå i samma portfölj som så starka varumärken som exempelvis 3 Fonteinen, Mikkeller, Omnipollo, Warpigs med flera. Partnerskapet kommer göra det möjligt för oss att fokusera ännu mer på att producera den bästa ölen vi kan i alla lägen och fokusera mindre på exempelvis distributionen.” säger Robert Hedell, en av grundarna till Ten Hands.

Vad kan vi förvänta oss av bryggeriet framöver?

”2020 kommer vara ett spännande år för oss med många nyheter, i hyfsad närtid kommer vi även börja burka vår öl så vi kan nå ut ännu bredare. Övriga nyheter håller vi lite hemliga tills vidare men håll koll på oss så portionerar vi ut dem löpande under året.”

En femtedel av bryggeriet, Robert Hedell, och en purfärsk Stingray Hazy IPA