Sign in {{notSeenActivitiesCount}}
ENGLISH
SPRÅK / LANGUAGE:
Confirmation
You have to be at least 25 years old to visit this website.

Mikkeller och Brill 10 år!

Published 2018-03-27
Updated 2018-04-02

/system/uploads/storage/article_image/asset/146/Brill.and.Co.Anni.330ml.jpg

För 10 år sedan bestämde sig Brill & Co för att satsa på hantverksöl av högsta kvalité. Brill ville jobba med de bästa bryggerierna från respektive land och hittade nystartade Mikkeller via Ratebeer. Mikkeller var nytänkande och passade in perfekt i Brills portfölj. I slutet av 2007 kontaktade Brill Mikkeller och i början av 2008 satte samarbetet igång på riktigt.

Mikkeller har ända sedan dess varit en av Brills största samarbetspartners och Sverige har varit en av Mikkellers största marknader. Samarbetet har varit ömsesidigt och Brill har varit med och utvecklat många av Mikkellers öl. Bland annat är det Brill som står bakom ölkonceptet K:rlek där det släpps en Pale Ale varje vår/sommar och höst/vinter som ska spegla stundande öltrender. Det var också Brill som låg bakom Mikkellers utveckling av glutenfria öl samt Mikkellers första hazy öl.

För att fira de 10 första åren ihop har Brill tillsammans med Mikkeller tagit fram ett jubileumsöl, Mikkeller x Brill & Co 10 yr Anniversary Gluten Free Hazy IPA, som släpps på Systembolaget 20 april. Mikkeller x Brill är en juicy New England stilad IPA som dessutom är glutenfri – så att fler ska kunna njuta av den. Ölet är disigt och smakrikt med fräscha toner av citrus och tropiska frukter.

Mikkellerfirande 4 april i Stockholm

Den 4 april firar vi detta samarbete med ett stort Mikkeller- och Brillfirande på Mikkellerbaren i Stockholm. Det kommer bli smygpremiär av jubileumsölet, magnumflaskor på glasservering, galna fat och mycket mer. 

Till eventet: Mikkeller & Brill 10 year 

/system/uploads/storage/article_image/asset/147/mikkeller_x_brill_env_mindre.jpg