Sign in {{notSeenActivitiesCount}}
ENGLISH
SPRÅK / LANGUAGE:
Confirmation
You have to be at least 25 years old to visit this website.

Ölgäris brygger sommaröl hos Dugges

Published 2018-04-23
Updated 2018-04-25

/system/uploads/storage/article_image/asset/148/_lg_ris_p__dugges_mindre.jpg

På internationella kvinnodagen bjöd vår Brillkollega Josefine Olsson, tillika grundare av Facebookgruppen Ölgäris, in till ölprovning och workshop för kvinnor och ickebinära på Clarion Stockholm. Under kvällen delades deltagarna i grupper som tillsammans fick ta fram drömidéer på sommaröl med allt från ölstil, smak och utseende. Det deltagarna inte visste då var att det bästa förslaget också skulle bryggas på riktigt - hos Dugges. Förslagen las upp som en omröstning i Ölgäris där alla i hela Sverige fick vara med och rösta. Vinnaren blev blomstersurisen Flower Power Sour som nu alltså har bryggts!

/system/uploads/storage/article_image/asset/150/_lg_ris_p__dugges_4.jpg/system/uploads/storage/article_image/asset/149/_lg_ris_p__dugges_2.jpg/system/uploads/storage/article_image/asset/151/_lg_ris_p__duggges_3.jpg

Flower Power Sour beskrivs som “en blommig suröl som för tankarna till en varm fläktande försommardag som spenderas i hängmattan” och är smaksatt med fläder och ros. Kommer till Systembolaget den 6 juli.

/system/uploads/storage/article_image/asset/152/flower_power_sour.jpg