Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
VALDA SPRÅKET:
Confirmation
You have to be at least 21 y.o. to visit this website.

Brill på Folkis 4-5 mars - Releasfest + Tävling!

Date: 2016-03-04
Location:
The Bishops Arms Folkungagatan 105, Stockholm

Den här helgen har vi samlat ihop till en stor releasefest för flera nya öl, men också cider, som har kommit in. Det blir bland annat danska ölnyheter från To Øl, kvalitetscider från Österrike och VÄRLDENS näst högst rankade APA från amerikanska toppbryggeriet Toppling Goliath som har Sverigepremiär. Vi är tokigt exalterade! För uppdaterad information, besök helgens Facebookevent: Brill på Folkis 4-5 mars - Releasfest!

 

Öppettider;
Fredag och lördag 17:30 - 22:00

Vill du komma tidigare än 17:30 så har nedervåningen på Bishop Folkis öppet från 15:00 på fredag och från 13:00 på lördag. 

 

# TÄVLING #

Sprid ordet om Brill på Folkis! Varje vecka utser vi den bästa bilden under hashtagen #brillpåfolkis. Du kommer kunna vinna fina presenter såsom T-shirts, ölglas, mössor och liknande från någon av våra coola ölproducenter. Denna vecka vinner den bästa bilden en tygkasse från danska To Øl. Du kan tävla med hur många bilder du vill (och även med bilder från tidigare helger om du inte är på plats denna vecka) men tänk på att ha en öppen profil så vi kan se dina bilder.

 

#brillpåfolkis @brillco

Ett foto publicerat av @sandrafrisell