Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
VALDA SPRÅKET:
Confirmation
You have to be at least 21 y.o. to visit this website.

Brill på Folkis helg #3 - Mikkeller + Tävling!

Date: 2016-02-26
Location:
The Bishops Arms, Folkungagatan 105, Stockholm

Denna helg blir det danska beats på Brill på Folkis som kommer att ha Mikkellertema!!! Mikkeller, som kommer från Danmark, är ett av världens mest kända och prisade fantombryggerier och vi kommer ha med oss många av deras exklusiva öl denna helg. Vad sägs om t ex nya 12” Winale och SpontanCherryFrederiksdal på fat!?!? På fredagen får vi dessutom celebert besök av William Blennow från Mikkeller som kommer mingla runt och svara på alla era tokiga frågor. Kom och drick grymma specialare, käka några danska smørrebrød med ölmatchningar och häng med oss. Kommer bli fedt!

Öppettider;
Fredagar och lördagar 18:00 - 22:00

Vill du komma tidigare än 18:00 så har nedervåningen på Bishop Folkis öppet från 15:00 på fredagar och från 13:00 på lördagar. 

 

# TÄVLING #

Sprid ordet om Brill på Folkis! Till helgen drar vi igång en Instagramtävlning där vi varje vecka kommer att utse den bästa bilden under hashtagen #brillpåfolkis. Du kommer kunna vinna fina presenter såsom T-shirt, ölglas, mössor och liknande från någon av våra coola ölproducenter. Denna vecka vinner den bästa bilden en tygkasse från Mikkeller. Du kan tävla med hur många bilder du vill men tänk på att ha en öppen profil så vi kan se dina bilder

 

Vad är Brill på Folkis? Våren 2016 tar Brill & Co plats på övervåningen på The Bishops Arms Folkungagatan två kvällar i veckan. Det utlovas avslappnad stämning, skön musik och givetvis - riktigt grym bärs på både fat och flaska. Här kan du glida in med kompisgänget för en ball beer cocktail, matcha öl med mat, beställa smakprover från specialflaskor eller komma in som nybörjare och låta oss hitta något som passar dig.

Läs mer här: www.facebook.com/BrillPaFolkis/