Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
LANGUAGE / SPRÅK:
Bekräftelse
Du måste vara minst 25 år för att besöka denna hemsida.

Våra medarbetare

Aron Almerén

Försäljning Horeca

Telefon:

072 963 65 68

Epost:

aron@brill.se

Beskrivning:

Efter många år i klubbscenen och på Trädgården i Stockholm hjälper nu vår säljare Aron andra klubbar, pubar och barer med att bredda sitt ölutbud. Denna DJ-stjärna, tillika karaokemästare, längtar efter indiepopens renässans och dricker gärna Red Ales. Paradigm Shift från Williams Brothers är storfavoriten.

/system/uploads/storage/page_image/asset/22/LightroomP9140002__4_.jpg

Jonas D. Burenius

 

Telefon:

0708 11 29 11

Beskrivning:

Ingenting går upp mot en American Dream i hängmattan om du frågar vår säljchef Jonas. Innan Brill kunde ni hitta Jonas i restaurangbranschen som allt från nisse till restaurangchef på alla möjliga krogar, men han har även en magisterexamen i Freds- och Konfliktforskning. En utbildning som vi tror har inspirerat Jonas till att vara den enastående och diplomatiska säljare han är idag.

/system/uploads/storage/page_image/asset/21/LightroomP9140003__3_.jpg

David Carlstedt

Ställf. Försäljningschef Horeca

Telefon:

073 155 65 60

Beskrivning:

Den villkorslösa kärleken till öl var det som fick David att börja jobba som säljare på Brill, och det är vi glada för! Detta efter att ha jagat karriär som bland annat skogshuggare, flygplats-brandman och ljudtekniker. När han inte jobbar med matchmaking mellan öl och kund planerar han troligtvis nästa roadtrip till jänkarland, sjunger karaoke eller sippar på en Omnipollo Fatamorgana. Helst allt på en gång!

/system/uploads/storage/page_image/asset/20/LightroomP9140003__2_.jpg

Anton Cohén

Försäljningschef Horeca

Telefon:

070 300 00 58

Beskrivning:

Kanske känner du igen vår säljare Anton som en av grundarna till ölrestaurangen ”På Besök” i Malmö? Men det var då, nu är han hos oss på Brill och vi vill aldrig släppa taget om honom! Han har lika höga kvalitetskrav på öl som han har på arbetet och ser till att saker blir gjorda. Får du någon gång möjligheten att hänga med Anton så bör du proppa ryggsäcken full med American Dream från Mikkeller och göra dig redo på en lektion i vatten- och fiskevårdsekologi. 

/system/uploads/storage/page_image/asset/61/alexander_federsel.jpg

Alexander Federsel

Inköp, Systembolaget

Telefon:

070 981 65 57

Beskrivning:

Civilekonomen Alexander hamnade hos oss för sitt stora intresse för craft beer och ådra för analys. Han är den bästa vi skulle kunna tänka oss för inköp- och Systembolagshantering på Brill. När han inte hänger med oss tränar han gärna löpning eller jammar rockmusik med polarna. Ölen får gärna vara välhumlad, som Warpigs/Stigbergets GBG Beer Geek, och vinerna ska vara tyska. Alexander sitter nämligen även på specialexpertis när det kommer till tyska Rieslingviner.

/system/uploads/storage/page_image/asset/58/luis.png

Luis E. Hernandez

Försäljning Horeca, Grossister

Telefon:

Föräldraledig

Epost:

luis@brill.se

Beskrivning:

Livsnjutaren Luis är en av våra nyaste säljare men vi har känt varandra ett bra tag. Luis har jobbat 15 år inom restaurang och har under flera år haft nära samarbete med Brill. Senast via sin egen bar i Hornstull. Förutom ett gediget intresse för mat och dryck har Luis pluggat ekonomi med inriktning musikindustri och är förtjust i allt som har med sci-fi att göra. Gottegris som han är så älskar han Omnipollo Yellow Belly men oftast låter han vädret avgöra vilken öl som gäller för dagen.

/system/uploads/storage/page_image/asset/57/alex.png

Alexander Hjalmarsson

Logistik

Telefon:

070 897 65 66

Epost:

alex@brill.se

Beskrivning:

Kontorets kanske noggrannaste person, Alex, har hand om logistik och transporter här på Brill. Vilken tur! Strukturer och rutiner är verkligen Alex melodi men han är rätt hopplös när det kommer till att förstå sig på ny teknik. Tidigare jobbade han på Brills lager i Karlskoga och har med andra ord varit i Brillfamiljen länge. När Alex inte ser till att rätt öl hamnar på rätt plats kollar han gärna på fotboll. Alex är nämligen en riktig fotbollsfantast som dessutom har lirat på elitnivå.

/system/uploads/storage/page_image/asset/26/LightroomP9140011.jpg

Andreas Jaeger

Försäljning Daglivaruhandel

Telefon:

073 157 65 61

Beskrivning:

Med 17år i restaurangbranschen och mottot ”nästa öl kanske är ännu bättre”, har vår säljare Andreas hunnit med att prova 10000 olika öl. Andreas trivs med andra ord väldigt bra med det konstanta nyhetsflöde som våra producenter står för. Säljer han inte in ölnyheterna till dig så kanske han har tagit sig en välförtjänt Playstationpaus och smaskar i sig en burk Nutella. Nutella kan man nämligen äta när som helst och till vad som helst tycker Andreas.

/system/uploads/storage/page_image/asset/17/LightroomP9140002__2_.jpg

Lars Landeman

Export, Logistik

Telefon:

070 674 61 64

Epost:

lars@brill.se

Beskrivning:

Belgo-experten Lars ska du prata med när du vill få ordning på logistik, leveranser och export, men även om du vill diskutera Tintin eller tysk grammatik. Lars är både gammal jazztrummis och bryggeriarbetare med många ess i kortärmen. Han styr gärna upp saker och ting och vi på Brill är vana att höra honom börja dagen med utropet ”Ingen ordning!”. Har Lars hjälpt dig att styra upp? Bjud honom på favoritölen Saison Dupont Biologique! 

/system/uploads/storage/page_image/asset/15/LightroomP9140004-3.jpg

Kerstin Lindelöw

Ekonomi

Telefon:

076 633 33 43

Beskrivning:

Brills egen stjärna på siffror är Kerstin! Det är alltså med henne du pratar om du vill ha hjälp med ekonomi- eller fakturafrågor. Innan vi fick äran att arbeta med Kerstin jobbade hon som redovisningskonsult på egna företag. Vill du ha hjälp med färgval till huset kan du bjuda Kerstin på en LikeWeisse från To Øl, så ger hon dig nog ett och annat tips där med. Kerstin är nämligen utbildad byggnadsmålare och är den första kvinnan i Stockholm med gesällbrev i yrket.

/system/uploads/storage/page_image/asset/56/Josefine.jpg

Josefine Törnqvist

Marknadsföring

Telefon:

073 504 54 53

Beskrivning:

Vill du snacka pressmaterial, evenemang eller ölmässa är det vår marknadsförare Josefine du ska grabba tag i. Josefine är den som ser till att du får veta det senaste om oss här på hemsidan och i våra andra mediekanaler. Hon gillar när saker rör på sig och anser att variation är mottot till allt. En syrlig lambic blir spännande som kontrast till något mörkare, såsom en Omnipollo Yellow Belly. När hon verkligen vill ha fart besöker hon nöjesfält och åker berg- och dalbanor.

/system/uploads/storage/page_image/asset/14/LightroomP9140001-3.jpg

Marc Schuterman

Marknadschef, Systembolaget

Telefon:

070 759 21 61

Epost:

marc@brill.se

Beskrivning:

Marc är vår strålande marknadschef som har svar på nästan allt som rör Brill, men särskilt bra svar på frågor om inköp, sortiment eller framtidsspaning. Med över 10 år som anställd räknas Marc nästintill som inventarier här på Brillkontoret. Förutom sin ölexpertis är Marc proffs på kaffe och ser till att kollegor och besökare förses med de bästa bönorna. Vill du ta del av Marcs tips gör du bäst i att muta honom med en kopp finkaffe eller något surt och fruktigt från exempelvis Drie Fonteinen.

/system/uploads/storage/page_image/asset/18/LightroomP9140008.jpg

Regina Schuterman Anvemo

Administration

Telefon:

070 877 47 04

Beskrivning:

Reginas administrativa skills och fantastiska språkkunskaper gör bland annat att nya produkter poppar upp på hemsidan snabbare än du hinner säga bärs. Regina får verkligen verksamheten att rulla! Får hon tid över tar hon sig gärna ut på stan och shoppar. Det händer även att Regina tar ett vätskestopp under sina shoppingrundor och då får det med fördel serveras Spontantripelblueberry från Mikkeller.

Andreas Wagemann

Ekonomi

Telefon:

0768 86 86 89

Beskrivning:

Adde är vår problemlösare när det kommer till ekonomifrågor - särskilt när vi kört fast i vårt nya affärssystem. Tack Adde, vi älskar dig! Som bajennörd ut i fingerspetsarna blir det mycket fotboll för Adde men också mycket tid med hunden Aston som har blivit Brill-kontorets favoritkollega. Addes öl får gärna vara humlig och hazy, en av favoriterna är Dugges Ronnys Crush.

/system/uploads/storage/page_image/asset/62/roger.jpg

Roger Westin

Försäljning Horeca

Telefon:

073 671 73 36

Beskrivning:

Vår säljare Roger är nog vår lugnaste kollega som är expert på att lyssna på andra. En bra egenskap när man ska hjälpa kunder att hitta rätt i sortimentet. Kanske är det hans norrländska ursprung som gjort honom till denna lugna och trygga person, kanske är det från tiden då han studerade folkmusik. Oavsett är vi nu väldigt glada att få ha Roger hos oss. Får han en stund över åker han gärna snowboard eller njuter med en Traquair House Ale framför en brasa.

/system/uploads/storage/page_image/asset/59/petra.png

Petra Öhman

Försäljning Horeca

Telefon:

070 148 43 29

Beskrivning:

Ja visst, du ser rätt. Det här är Petra Öhman som tidigare var barchef på Mikkellerbar Stockholm. Nu är hon en grym säljkollega på Brill och såklart, vår Mikkellerexpert. Petra är också den på Brillkontoret som uppmuntrar oss kollegor till kaffepauser och tid för reflektion och återhämtning. När hon inte hänger med oss och hjälper restaurangkunder med ny öl går hon gärna på yogapass eller reggaespelningar.