Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
VALDA SPRÅKET:
Confirmation
You have to be at least 21 y.o. to visit this website.

Våra medarbetare

Aron Almerén

Logistik

Telefon:

08-691 65 68

Epost:

aron@brill.se

Beskrivning:

Efter många år i klubbscenen och på Trädgården i Stockholm började Aron hos oss som säljare och hjälpte andra klubbar, pubar och barer med att bredda sitt ölutbud. Nu sköter han kontakten med våra producenter gällande logistik och transport. Denna DJ-stjärna, tillika karaokemästare, längtar efter indiepopens renässans och dricker gärna Red Ales. 

/system/uploads/storage/page_image/asset/21/LightroomP9140003__3_.jpg

David Carlstedt

Ställf. Försäljningschef Horeca & Export

Telefon:

08-691 65 60

Epost (horeca):

david@brill.se

Export:

Do you have any questions about our portfolio or any other export related matters? Contact David to see what we can do together! Email: export@brill.se

Niclas Criborn

Försäljning Horeca

Telefon:

08-691 65 67

Beskrivning:

-

/system/uploads/storage/page_image/asset/20/LightroomP9140003__2_.jpg

Anton Cohén

Försäljningschef Horeca

Telefon:

08-691 65 56

Beskrivning:

Kanske känner du igen vår säljchef Anton som en av grundarna till ölrestaurangen ”På Besök” i Malmö? Men det var då, nu är han hos oss på Brill och vi vill aldrig släppa taget om honom! Han har lika höga kvalitetskrav på öl som han har på arbetet och ser till att saker blir gjorda. Får du någon gång möjligheten att hänga med Anton så bör du proppa ryggsäcken full med bärs och göra dig redo på en lektion i vatten- och fiskevårdsekologi. 

/system/uploads/storage/page_image/asset/61/alexander_federsel.jpg

Alexander Federsel

Inköp, Systembolaget

Telefon:

08-691 65 57

Beskrivning:

Civilekonomen Alexander hamnade hos oss för sitt stora intresse för craft beer och ådra för analys. Han är den bästa vi skulle kunna tänka oss för inköp- och Systembolagshantering på Brill. När han inte hänger med oss tränar han gärna löpning eller jammar rockmusik med polarna. Ölen får gärna vara välhumlad och vinerna ska vara tyska. Alexander sitter nämligen även på specialexpertis när det kommer till tyska Rieslingviner.

/system/uploads/storage/page_image/asset/58/luis.png

Luis E. Hernandez

Försäljning Horeca, Grossister

Telefon:

08-691 65 64

Epost:

luis@brill.se

Beskrivning:

Livsnjutaren Luis jobbade under 15 år inom restaurang och hade redan då nära samarbete med Brill. Senast via sin egen bar i Hornstull. Förutom ett gediget intresse för mat och dryck har Luis pluggat ekonomi med inriktning musikindustri och är förtjust i allt som har med sci-fi att göra. Gottegris som han är så älskar han "Pastry Stouts" men oftast låter han vädret avgöra vilken öl som gäller för dagen.

/system/uploads/storage/page_image/asset/57/alex.png

Alexander Hjalmarsson

Logistik

Telefon:

08-691 65 66

Epost:

alex@brill.se

Beskrivning:

Kontorets kanske noggrannaste person, Alex, har hand om logistik och transporter här på Brill. Vilken tur! Strukturer och rutiner är verkligen Alex melodi men han är rätt hopplös när det kommer till att förstå sig på ny teknik. Tidigare jobbade han på Brills lager i Karlskoga och har med andra ord varit i Brillfamiljen länge. När Alex inte ser till att rätt öl hamnar på rätt plats kollar han gärna på fotboll. Alex är nämligen en riktig fotbollsfantast som dessutom har lirat på elitnivå.

/system/uploads/storage/page_image/asset/76/Rebecca.jpg

Rebecca Lind

Marknadsassistent

Telefon:

08-691 65 54

Beskrivning:

Efter 10 år i Uppsala av studier, ölbotaniserande och allehanda roller inom restaurangbranschen bestämde sig Rebecca för att flytta tillbaka till Stockholm. Tur var väl det! Vill du veta något du inte visste att du ville veta så bidrar Rebecca gärna med sina expertkunskaper under kategorin ”onödigt vetande”. Helst dricker hon spontanjäst eller humligt och grumligt.

/system/uploads/storage/page_image/asset/75/Carina.jpg

Carina Molander

Ekonomi

Telefon:

08-691 65 50

Beskrivning:

Efter 11 år i äldrevården så sadlade Carina om och har sedan 2001 arbetat som ekonomiassistent i 7(!) olika branscher: rederi, vin, kultur, pool, böcker, bygg, lyxresor och nu hos oss här på Brill. På fritiden roar hon sig med att läsa böcker, titta på film och laga mat. När det kommer till öl så hälsar Carina att surt är gott!

/system/uploads/storage/page_image/asset/56/Josefine.jpg

Josefine Törnqvist

Marknadsföring

Telefon:

08-691 65 58

Beskrivning:

Vill du snacka pressmaterial, evenemang eller ölmässa är det vår marknadsförare Josefine du ska grabba tag i. Josefine är den som ser till att du får veta det senaste om oss här på hemsidan och i våra andra mediekanaler. Hon gillar när saker rör på sig och anser att variation är mottot till allt. En syrlig lambic blir spännande som kontrast till något mörkare. När hon verkligen vill ha fart besöker hon nöjesfält och åker berg- och dalbanor.

/system/uploads/storage/page_image/asset/14/LightroomP9140001-3.jpg

Marc Schuterman

Marknadschef, Systembolaget

Telefon:

08-691 65 55

Epost:

marc@brill.se

Beskrivning:

Marc är vår strålande marknadschef som har svar på nästan allt som rör Brill, men särskilt bra svar på frågor om inköp, sortiment eller framtidsspaning. Med över 10 år som anställd räknas Marc nästintill som inventarier här på Brillkontoret. Förutom sin ölexpertis är Marc proffs på kaffe och ser till att kollegor och besökare förses med de bästa bönorna. Vill du ta del av Marcs tips gör du bäst i att muta honom med en kopp finkaffe eller något surt och fruktigt.

Björn Signell

Försäljning DVH

Telefon:

08-691 65 61

Beskrivning:

Björn har tidigare jobbat 22 år inom ICA, både i Stockholm och Umeå, vilket inte bara gör honom till kontorets nya expert på just dagligvaruhandeln, utan det har också gett honom ett stort intresse för mat och dryck. Bland annat har han tagit fram en egen läsk! Nu har han alltså hand om Brills lågalkoholsortiment, redo att få fler butiker att upptäcka hantverksölen och få ett mer levande och spännande sortiment.

Petter Schymberg

Försäljning Horeca, Göteborg

Telefon:

08-691 65 53

Beskrivning:

Ni som varit med i barsvängen ett tag har kanske stött på Petter tidigare, då han har jobbat på flera olika barer runt om i Göteborg. Nu har vi äran att ha honom som vår första säljare placerad i Göteborg! Hur kul som helst, tycker vi! Petter har såklart koll på både den ena och den andra öltrenden, och själv dricker han för tillfället allra helst en bra pilsner.

Andreas Wagemann

Ekonomi

Telefon:

070 882 65 75

Beskrivning:

Adde är vår problemlösare när det kommer till ekonomifrågor - särskilt när vi kört fast i vårt affärssystem. Tack Adde, vi älskar dig! Som bajennörd ut i fingerspetsarna blir det mycket fotboll för Adde men också mycket tid med hunden Aston som har blivit Brill-kontorets favoritkollega. Addes öl får gärna vara humlig och hazy.

/system/uploads/storage/page_image/asset/62/roger.jpg

Roger Westin

Försäljning Horeca

Telefon:

08-691 65 65

Beskrivning:

Vår säljare Roger är nog vår lugnaste kollega som är expert på att lyssna på andra. En bra egenskap när man ska hjälpa kunder att hitta rätt i sortimentet. Kanske är det hans norrländska ursprung som gjort honom till denna lugna och trygga person, kanske är det från tiden då han studerade folkmusik. Oavsett är vi nu väldigt glada att få ha Roger hos oss. Får han en stund över åker han gärna snowboard eller njuter med en traditionell brittisk Ale framför en brasa.

/system/uploads/storage/page_image/asset/59/petra.png

Petra Öhman (Föräldraledig)

Försäljning Horeca

Telefon:

08-691 65 63

Beskrivning:

Petra är också den på Brillkontoret som uppmuntrar oss kollegor till kaffepauser och tid för reflektion och återhämtning. När hon inte hänger med oss och hjälper restaurangkunder med ny öl går hon gärna på yogapass eller reggaespelningar.