Logga in {{notSeenActivitiesCount}}
SVENSKA
VALDA SPRÅKET:
Confirmation
You have to be at least 21 y.o. to visit this website.

To Øl

Danmark

To Øl grundades av Tobias Emil Jensen och Tore Gynther som under sin gymnasietid fick möjlighet att brygga öl i sin skola. Bryggningen fortsatte även efter gymnasiet och 2010 var de redo att brygga sin första kommersiella öl. Ryktet spred sig snabbt och deras tidigare gymnasielärare, Mikkel Borg Bjergsø, som vid det här laget startat det framgångsrika fantombryggeriet Mikkeller, insisterade på att de skulle brygga den första ölen tillsammans med honom. Sagt och gjort bryggde de sin första kommersiella öl tillsammans med Mikkeller, Overall IIPA, som snabbt blev en hit.

2016, efter att ha fantombryggt i flera år, öppnade To Øl bryggpuben BRUS i Köpenhamn där de har kunnat experimentera i mindre skala. Därtill driver de också öl- och cocktailbaren Mikropolis. Med samma kärlek som till öl har To Øl, tillsammans med BRUS och Mikropolis, börjat satsa på färdiga hantverkscocktails under namnet Mikropolis Cocktails – på fat och burk. Ett projekt som började i liten skala på BRUS men snabbt gjort succé på några av Europas trendkänsligaste barer, klubbar och festivaler.

Under 2019 köpte To Øl lokaler i Svinninge som numera är hem åt deras helt nya bryggeri. Här kommer en hel del olika projekt äga rum och med den nya kapaciteten kan vi räkna med att det finns utrymme för en hel del kreativa idéer, samarbeten och andra påhitt.

 

http://to-ol.dk/home