Thatchers Cider

Storbritannien
Cider
thatcherscider.co.uk/

Thatchers cider är brittisk cider när den är som allra bäst. Cidern har en unik karaktär som kommer från kombinationen av en lång kunskap av såväl äpplesorter som cidertillverkningstekniker.

Själva tillverkningen av cidern är ett riktigt hantverk som görs med största möjliga omtanke. Äpplena, som växer på Myrtle Farm i Somerset, tvättas, pressas och fermenteras enligt traditionella metoder, men med modern teknik. Klimatet i kombinationen med den bördiga jorden i Somerset tillåter Tatchers kan odla fantastiska äpplen för att kunna tillverka perfekt cider – år efter år. 

För Thatchers är ciderproduktion en familjeangelägenhet, en perfekt mix av tradition och innovation i snart fem generationer.  Thatchers cider har producerats på Myrtle Farm sedan 1904 och även om mycket hänt under åren genom generationerna finns det en sak som förblir konstant: cidertillverkning är deras stolthet och glädje. Varje fredag klockan halv ett på eftermiddagen ses familjen för smakprovning. Och om inte cidern är perfekt så lämnar den inte gården.

Med nästan 120 års och fem generationers erfarenhet levererar Thatchers brittisk cider i absolut toppklass - nerpressad till minsta droppe.

Thatchers family.png

Produkter från Thatchers Cider