Välkommen att bli kund hos oss på Brill!

 

Brill & Co är en av Sveriges ledande leverantörer av kvalitetsöl och andra drycker. Vi levererar till restauranger, barer och dagligvaruhandelsbutiker över hela landet. Är du också intresserad av att bli kund eller vill veta mer? Maila oss på nykund@brill.se så hjälper vi dig!

Restaurangkund

Ölhak, café, finkrog eller hotell? Vi hjälper dig som är på jakt efter ett brett kvalitetsutbud på dryck i stort som smått. Vill du ha en mer spännande huvudleverantör för öl (vi kan även hjälpa till med kranar)? Eller är du bara på jakt efter en ny IPA till ditt redan etablerade sortiment? Brill & Co finns här för alla restauranger och barer som är intresserade av kvalitativa hantverksprodukter. I vår portfölj ligger huvudfokus på öl men vi erbjuder även cider, sprit, vin, blanddrycker och alkoholfritt.

Maila oss gärna på nykund@brill.se så berättar vi mer och kan hjälpa till att lägga upp dig som kund. Är du befintlig kund och vill kunna handla via webben? Maila säljavdelningen så hjälper vi dig!

Bardisk.png

Bottleshop (2).jpg

Dagligvaruhandeln

Idag finns ett stort utbud av alkoholfri och lågalkoöl som både är smakrik och av hög kvalitet, vilket gör det både lätt och gott att välja alkoholsvagt. 

Funderar ni på att utöka er dryckesavdelning? Oavsett storlek på butiken eller plats på hyllan så kan vi tillsammans med er skräddarsy en lösning som passar för just er butik. Vår vision är att det ska vara kul och enkelt att beställa öl samtidigt som vi gärna hjälper våra kunder att hitta sin nivå och ett noga utvalt sortiment för att tillgodose just sina kunders önskemål.

Privatkund

All vår försäljning sker via Systembolaget, restauranger och dagligvaruhandeln. På Systembolaget hittar du många av Brills produkter i såväl fasta sortimentet som lokala och tillfälliga sortimenten samt beställningssortimentet. På Systembolaget just nu: Brill & Co på Systembolaget

Vi har även en hel del alkoholfritt och lågalkoprodukter i sortimentet. De finns i matbutiker, på caféer och restauranger runt om i hela landet. Tipsa gärna din lokala butik om du vill få tag på lågalkoprodukter från oss. Har du några frågor kring våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@brill.se.

Provningsglas.jpg

 

Kontakt & Hjälp

 

restaurangkund_mote.jpg

Kontakta oss

Behöver du hjälp med en beställning eller har frågor om vårt sortiment, kontakta din säljare eller vår säljväxel (08 - 691 65 70) för snabb hjälp. 

Alla kontaktuppgifter hittar du här.

beer-can-export.jpg

Köp- och leveransvillkor

Här hittar du våra köp- och leveransvillkor för dig som HORECA-kund.