Om Brill & Co

Brill & Co är en av Sveriges ledande importörer av hantverksdryck - med fokus på öl.

Brill & Co AB grundades 1995. Vi samarbetar med omkring ett femtiotal olika producenter som vi noga har valt ut för att de håller hög kvalitet samt erbjuder en spännande blandning av intressanta, roliga, nyskapande och traditionsrika produkter. Förutom öl, som utgör den största produktkategorin i vårt sortiment, erbjuder vi även cider, blanddrycker, vin, sprit och läsk. Vi är särskilt stolta över vårt stora sortiment av alkoholfria kvalitetsdrycker.

Vi levererar till restauranger och barer över hela landet och bland våra kunder återfinns allt från de trendigaste haken och mysigaste pubarna till kvarterskrogar, finrestauranger, hotell och spaanläggningar. De senaste åren har vi även breddat vårt sortiment av lågalkoholprodukter och alkoholfritt, vilka går att hitta i välsorterade matbutiker. Och så levererar vi förstås även till Systembolagets samtliga butiker.

Brills vision är att alla Sveriges restauranger, barer och butiker ska kunna erbjuda hantverkdryck och vi hjälper gärna våra kunder att hitta en bra mix som passar just dem. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig också.

Sortimentsprovning.jpg

Kontakta oss

Vi hälper dig gärna.

Kontaktuppgifter till oss hittar du här.

Organisationsnummer: 556526-7407

VAT-nummer: SE556426740701