Johlini Sparkling Tea Peach & Jasmine

Producent:

Johlini

Produktgrupp:

Läsk

Johlini Sparkling tea, med smak av persika och Jasmin. En alldeles ljuvlig alkoholfri, bubblig och törstsläckande dryck. 

Hon är en symfoni av smaker, där det delikata Jasmin-teet och det fräscha Sencha-teet möter den sötaktiga tonen av persika, druva och äpple, samt de syrliga tonerna från citron. Resultatet? En riktigt god dryck för alla tillfällen där det alkoholfria alternativet får stå i centrum, men hon är även god att använda som mixer i drinkar. Förslagsvis med gin - Ginolini. 

Nyhet
Sparkling Tea Peach & Jasmine 33 cl burk
Burk 0,33 l
Antal/kolli: 24

Johlini

Johlini = Johanna + Evelina. Johlini består av kreatörerna Johanna Berglund (@snickargladje) och Evelina Lind (@lovisaslind). Båda bor och verkar i Västra Götaland och har jobbat tillsammans i flera år. De tyckte att det saknades ett gott alkoholfritt alternativ på marknaden som inte var för sött och som passar de flesta. Något lättdrucket och vackert att duka fram på bordet, något enkelt att packa ner i picknickkorgen, men också något som är så pass lyxigt att det passar sig till en skål. Drycken har de landade i är en Sparkling Tea med smak av Persika och Jasmin, framtagen tillsammans med Dugges. Den ser ut som champagne, med en fräsch och vuxen smak. Mindre sötma och en explosion av smaker, samtidigt som den är lättdrucken. Inredning och dukning är något som Johanna och Evelina brinner lite extra för. Därför blev designen på burken lika viktig som innehållet. Givet var att drycken skulle tappas på burk - ett mer miljövänligt alternativ som med sitt 33 cl-format också håller sig kall och kolsyrad längre. Själva burken är designad av Sandbergs tapeters Sara Bergqvist.