Cidertider - kallpressat och spontanjäst

Publicerat: 2022-10-12

Aeblerov - miljö.jpg

På Brill står hantverksölen ofta i fokus men faktum är att vi även är väldigt förtjusta i kvalitetscider. Bland Brills produkter hittar du flera ciderproducenter som tillverkar cider med respekt för råvarorna, helt utan smak- och färgämnen eller andra tillsatser. Vi ger er riktig, kallpressad, cider - med naturliga smaker direkt från frukten.

 

Golden Cider - svenskt och kallpressat

Golden Cider, vars namn är en hyllning till Skånes guldgula fält, tillverkar torr hantverkscider bestående av 100% frukt och bär. Produkterna är varsamt framställda genom gammaldags kallpressning rakt från den skånska myllan. Förutom klassisk cider har Golden Cider även flera alkoholfria alternativ.

Æblerov - Fruktpetnat och vildjäst

Från danska Æblerov kommer vildjäst cider och vinhybrider med stor komplexitet. Det här är cider för dig som gillar naturviner. Förutom sina exklusiva flaskor har de även några spontanjästa, lite enklare och mer publika, cider på burk. Även dessa av mycket hög kvalitet.

Samuel Smith – Torr ekocider från England

Från det brittiska bryggeriet Samuel Smith kommer ekologisk cider och perry. Torrt och ekologiskt.

Goldkehlchen – Handplockat från Österrike

Goldkehlchen är en liten premiumproducent från Österrike där de plockar sina äpplen för hand. Cidern är torr och frisk och av riktigt hög kvalitet. Inga koncentrat här inte!

Fejø Cider – Dansk prisvinnare

Fejø Cider är en exklusiv och prisbelönt liten producent från Danmark som följer franska traditionella metoder. Kommer i 75 och 37,5 cl flaskor.