Jul- och vinterprodukter 2023

Publicerat: 2023-11-15

Klassiskt mörk lager, fruktig IPA eller julkryddade surisar? På Brill erbjuder vi en bredd av jul- och vinterprodukter. Förutom julöl har vi även alkoholfri julöl, vintriga folköl, julmust och julröda godisfiskar!

Julöl

Årets julöl från Brill bjuder på klassiskt från norska Aass, återkommande saffransfavoriten Lusse Lelle, humligt från Ten Hands och Brewskis variant på en juligare Berliner Weisse som med kanel och tonka bönor för tankarna till en syrlig glögg.

Julmust

Lyxigare julmust både med och utan socker från Dugges kryddade med ek för en robust känsla och smak. Dessutom två olika julmust från Gbg Soda där den ena är smaksatt med kardemumma medan den andra kryddats med kardemumma, nejlika och kanel.

Juldrycker

Julkryddad tonic, alkoholfri julöl, folkis rådler med stout och julmust samt vintrig folköl smaksatt med granskott. 

Julgodis

Förutom dryck har vi flera julröda godisfiskar från Kolsvart att fylla julstrumporna med. Syrlig hallonröding, klassisk röding med hallonsmak, sura piggvaren med blåbärssmak samt torsken med hallon och svartvinbär. Utöver dessa även en limiterad utgåva, Kolsvart Winter Edition, med design skapad av malmöbaserade tatueringsartisten Jake "Pokeeeeeeeoh" Haynes.