Nya brill.se är här!

Publicerat: 2022-09-21

Hemsidan.jpg

Äntligen kan vi presentera Brills nya hemsida! Efter en lång tids arbete har vi nu lanserat nya brill.se – en plattform tänkt att inspirera både restaurangkunder och privatpersoner. 

Nya brill.se erbjuder en förbättrad produktkatalog och dessutom en modern webbshop där Brills kunder inom restaurang och dagligvaruhandel kan handla och inspireras av vårt breda sortiment av öl och annan hantverksdryck. 

”Brills vision är att vara det självklara valet när det kommer till kvalitetsdrycker och framför allt hantverksöl” förklarar Marc Schuterman, marknadschef på Brill. ”Vi är stolta över vårt handplockade sortiment och att nu kunna erbjuda våra kunder möjligheten att handla direkt på brill.se är det självklara steget” fortsätter Schuterman. ”Förutom att våra kunder nu kan lägga sina beställningar när som helst på dygnet blir det mycket tydligare att se vilka produkter som finns tillgängliga.” 

Även den personliga kontakten stärks i och med den nya hemsidan. ”En av Brills många styrkor är den personliga kontakten med våra kunder och nu får vi mer tid till den” menar Anton Cohén, säljchef på Brill. ”Vi kommer givetvis fortsätta hjälpa de kunder som vill beställa över telefon och mail men när många väljer att lägga sin beställning på brill.se får vi mer tid för besök, konsultation, provningar och evenemang” avslutar Cohén. 

 

Är du kund hos Brill och vill kunna handla via webben?

Kontakta din personliga säljare eller maila säljavdelningen , så hjälper vi dig att komma igång!  

Vill du bli ny kund hos oss?

Maila oss på nykund@brill.se så hjälper vi dig.