Ten Hands Brewing

Publicerat: 2020-03-09

DDh Tropical Ghost.JPG

Vi på Brill har äran att presentera senaste tillskottet i portföljen: Karlstadsbryggeriet Ten Hands Brewing!

Bryggeriet består av en dedikerad grupp av vänner som träffades genom deras gemensamma kärlek till craft beer och den samhörighet som finns där. Efter att ha diskuterat en längre period bestämde de sig för att det var dags att skapa något eget och producera ölen de älskar, och kunna dela med sig av den till andra.

Vi är otroligt glada över att ha ingått partnerskap med Brill som i 25 år visat att de är en formidabel kraft inom dryckesvärlden. Det känns fantastiskt att ingå i samma portfölj som så starka varumärken som exempelvis 3 Fonteinen, Mikkeller, Omnipollo, Warpigs med flera. Partnerskapet kommer göra det möjligt för oss att fokusera ännu mer på att producera den bästa ölen vi kan i alla lägen och fokusera mindre på exempelvis distributionen.” säger Robert Hedell, en av grundarna till Ten Hands.

Vad kan vi förvänta oss av bryggeriet framöver?

”2020 kommer vara ett spännande år för oss med många nyheter, i hyfsad närtid kommer vi även börja burka vår öl så vi kan nå ut ännu bredare. Övriga nyheter håller vi lite hemliga tills vidare men håll koll på oss så portionerar vi ut dem löpande under året.”