To Øl 30 Days Italian Pilsner

Producent:

To Øl

Produktgrupp:

Pilsner

Ljus ofiltrerad lager i italiensk stil. Lätt maltkaraktär och en stiltypisk gräsig och örtig finish med tydlig bitterhet från humlen.

Denna italienska pilsner håller stilen och har en betydligt bittrare humleprofil än exempelvis en tjeckisk pilsner eller tysk helles. Att ölet har fått utvecklas i 30 dagar är också stiltypiskt för en italiensk (hantverks) pilsner som vanligtvis ligger ca 4-5 veckor.

30 Days Italian Pilsner 5,0% 44 cl burk
Burk 0,44 l
Antal/kolli: 24
29,90 kr
29,90 kr
29,90 kr
30 Days Italian Pilsner 5,0% 30 l KeyKeg
Fat 30 l
Fattyp: KeyKeg
Artikelnummer
3086814
Varumärke
To Øl
Produktgrupp
Pilsner
Alkoholhalt
5,0%
Land
Danmark

To Øl

To Øl är ett av de bryggerier som Brill & Co samarbetat med längst. To Øl började som ett hembryggarprojekt 2005 i Köpenhamn, delvis förlagd i gymnasieskolans kök, och etablerades 2010. I samma veva kom vi i kontakt med varandra och det är vi otroligt tacksamma över. I nästan 10 års tid var To Øl med och utvecklade den internationella ölscenen som fantombryggeri. De tog tidigt emot utmärkelser för sin öl i många olika stilar, både klassiska och moderna. Efter att ha bryggt hos andra i nära ett decennium tog de 2019 nästa steg och tog över ett gigantiskt gammalt industriområde i Svinninge, Danmark. Här utvecklas ett helt specialdesignat bryggeri- och hantverksdrycksnav med bland annat öl, cocktails och cider. To Øl City, som platsen heter, har både tagit To Øl till nya höjder och gett möjlighet att erbjuda andra att utveckla sin hantverksdryck.

Mer i samma stil

Mer från samma producent