Goldkehlchen

Österrike
Cider
goldkehlchen.at

Goldkehlchen är en liten premiumproducent av cider i Österrike. De handplockar de saftigaste äpplena för att tillfredsställa ciderkonnässörerna. Därefter pressare de äpplena på plats och omvandlar dem till den finaste premiumcidern Österrike kan erbjuda.

Företagets grundare, Adam och Eva, träffades när de studerade i Australien. De njöt av en kall cider eller två, och undrade samtidigt varför deras vackra hemland Österrike, som är fyllt av äppelträd i världsklass, inte producerade någon cider i världsklass. Och därmed föddes idén till Goldkehlchen.

Dagen efter tyckte de att idén fortfarande var rätt bra. Så de började arbeta. Strax hade de sina första varuprover redo för familj och vänner, som gav sitt varma godkännande. I själva verket krävde de att få mer. Sedan dess har Adam och Eva varit namnen bakom den bästa cidern Österrike har att erbjuda. Gjord av premiumäpplen, handplockade i Steiermark, för kännare.

Till skillnad från mycket annan cider, använder Goldkehlchen inte koncentrat. Istället använder de enbart autentisk österrikisk äppeljuice. Det smakar helt enkelt bättre.

Dessutom, deras äpplen rör aldrig bokstavligt talat marken. De handplockas, vilket innebär att de behåller sin premiumkvalitet. Självklart tillsätts inget som helst socker till deras veganska cider - all dess sötma kommer från äpplena, som mognar i solen under hela sommaren. Och det som märks i smaken i varje klunk.

Goldkehlchen.jpg

Produkter från Goldkehlchen